Businessplan

Een businessplan is een formele verklaring van de zakelijke doelstellingen, redenen waarom deze haalbaar zijn, en de plannen voor het bereiken van deze doelstellingen. Wanneer de focus ligt bij een bestaande business, wat staat voor een grote verandering of bij de planning van een nieuwe onderneming, is een businessplan nodig met een 3 tot 5 jarige tijdsplanning. Dit komt omdat beleggers op zoek gaan naar een beleggingsrendement in deze periode.

Wat wij voor je doen: 

Opstellen 

Wij kunnen je helpen met de opzet van een goede en succesvolle ondernemingsplan. Wij kunnen je de juiste richting opsturen en je helpen met het kiezen van de onderwerpen die essentieel zijn voor de doelen die jij wilt bereiken met je onderneming. 

Schrijven

Wij helpen je met het ontwikkelen van een plan door kwalitatieve en creatieve oplossingen te bedenken waarmee je onderneming zal gaan schitteren. In dit proces zal elke stap met jou besproken worden en zullen wij samen op een transparante manier jouw ideale onderneming op papier ontwikkelen. 

Controleren & valideren 

Heb je al een plan klaarliggen en twijfel je over de kwaliteit en professionaliteit ervan? Laat ons dan jouw plan controleren. Wij controleren of het plan specifiek, meetbaar, acceptabel, reëel en tijdsgebonden is en we zullen dit allemaal samen met jou bespreken zodat we samen tot een geaccepteerde kwaliteit van je ondernemingsplan kunnen komen..

Terug naar overzicht

MC Consulting vormt

het rechtstreekse aanspreekpunt

voor al jouw business
gerelateerde vragen

Klik hier