Analyse & Advies

Onze business is adviseren en coördineren en onze sterke punten hierin zijn het coördineren van transacties en netwerken. Al meer dan 15 jaar ondersteunen wij bedrijven over de hele wereld en helpen wij om de duurzaamheid van hun concurrentievermogen en de prestatiemogelijkheden langs de gehele waardeketen te verbeteren. Bovendien bieden wij onze klanten oplossingen op alle gebieden van de klassieke corporate consulting: strategie, organisatie en processen. 

Bedrijfsadvies voor starters 

Ben je net een bedrijf begonnen en weet je niet precies hoe je het aan moet pakken? MCTC biedt hierin de juiste ondersteuning. Wij helpen startende ondernemers door het geven van advies. Op deze manier sturen wij je de juiste richting op. Je kan hierbij denken aan het zoeken naar financieringsmogelijkheden, het opzetten van een goed administratiesysteem en het in orde maken van alle benodigde registraties en verzekeringen. 

Doorstarters 

Ben je al actief geweest in het bedrijfsleven en wil je een nieuwe start maken? Ook dan ben je bij MCTC aan het juiste adres. Wij analyseren je vorige ondernemingen en helpen je met manieren te zoeken om jezelf en je onderneming te verbeteren, zodat je opnieuw verder kan bouwen op een stevige fundering. 

Bedrijfsanalyse 

Wij analyseren je huidige onderneming en bekijken alle sterke en zwakke punten. Vanuit deze analyse kunnen wij een nieuwe of verbeterde strategie voor je opstellen waar veel meer succes mee te behalen valt. 

Marketing 

Goede ideeën en producten zijn overal te vinden, daarom is het belangrijk dat je product zich onderscheidt van andere. Door een goede en slimme marketingstrategie op te stellen kan je veel meer rendement uit je onderneming halen.

Terug naar overzicht

MC Consulting vormt het
rechtstreekse aanspreekpunt
voor al jouw business

gerelateerde vragen

Klik hier